Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

N-ai inspirație pentru SMS-ul pe care vrei să-l trimiți de Sărbători? Vezi ce soluție salvatoare îți oferă internetul

Publicat

În fiecare an, Crăciunul a devenit un bun prilej pentru orice posesor de telefon mobil de a-şi demonstra dărnicia în urări pentru cei dragi, cunoscuţi sau prieteni. Deşi creativitatea poate fi un capitol adeseori în impas, soluţia salvatoare pentru români se află în site-urile şi portalurile specializate în urări cât mai îmbelşugate, bune de trimis prin SMS celor dragi. 

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Sub diferite forme şi aluzii la Moş Crăciun sau renii acestuia, mesajele pot avea o rezonanţă haioasă contopită cu un iz uşor religios, precum următoarea formulare de mesaj ”Îngerii din cer coboară/Cu-o frânghie şi cu-o scara/Nu-ţi lasă izmene-afară/Că mie mi le furară”.

Nici tradiţionalul brad de Crăciun nu este uitat de site-urile specializate în mesajele tradiţionale transmise odată cu această sărbătoare. Astfel. pomul verde şi împodobit este evocat aproape de fiecare dată în SMS-urile trimise: ”Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-aţi scris şi c-o să vină/ Să vă aducă în pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să vă aducă mult noroc!”; ”Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbători, acum şi-n anii următori!”.

De asemenea, mesajele care abordează partea spirituală, creştinească a sărbătorii Crăciunului nu sunt uitate. Astfel, însemnătatea bisericească a Crăciunului, echivalentă cu naşterea lui Iisus Hristos este menţionată în mesajele trimise pe telefoanele rudelor sau a prietenilor: ”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”: ”Seara plină de lumină/ Sufletul iesle să-ţi devină/ Ca să se nască-n el Iisus/ Cu Binecuvântări de sus/ Căci vine blând şi plin de har/ Să nu îi închidem uşa iar/ Crăciun Fericit!”.

Câteva exemple de mesaje de Crăciun trimise adesea sub formă de SMS-uri sunt următoarele:

”Un bătrânel cu chipul drag, va veni la voi în prag/ Să nu’l goniţi, e Moş Crăciun şi v’aduce’un an mai bun!”

”Seara plină de lumină/ Sufletul iesle să-ţi devină/ Ca să se nască-n el Iisus/ Cu Binecuvântări de sus/ Căci vine blând şi plin de har/ Să nu îi închidem uşa iar/ Crăciun Fericit!”

”Bogăţie câtă vreţi/ Sănătate pentru toţi/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine”

”Să vă fie casa, casă/ Cu bucate noi pe masă/ Moş Crăciun cu sacul plin/ Drumu’n viaţă cât mai lin”

”Crăciun Fericit! Moşul să fie darnic, linişte sufletească şi înţelegere de sărbători! La Mulţi Ani!”

”Se spune că în seara de Crăciun, la fiecare clinchet de clopoţel o dorinţă se îndeplineşte! Îţi urez să petreci sărbătorile cu sufletul plin de dorinţe, în clinchet de clopoţei! Crăciun Fericit”

”Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani!”

”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de impliniri!”

”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

”De sfintele Sărbători, să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că, dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

”Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn şi inima de aur. Acum au cruce de aur şi inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveţi parte numai de lumină în inimă şi gând. Sărbători fericite!”

”Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!”

”Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă, aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului.”

”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”.

 

 

Sursa: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax