Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nou termen de judecată în dosarul de trafic de minori al patroanei Pensiunii „Gura Ursului” din Poiana Ampoiului

judect

Publicat

La Tribunalul Alba a fost programat luni un nou termen de judecată în dosarul de trafic de minori, în care este inculpată Simona Todorescu, patroana Pensiunii „Gura Ursului” din Poiana Ampoiului. Instanţa a amânat din nou cauza, pentru data de 6 februarie.

Simona Todorescu a intrat în atenţia procurorilor DIICOT după ce aceştia au descoperit la pensiunea pe care femeia o deţine, în apropiere de localitatea Zlatna, două minore, cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani. Fetele erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu clienţii, în contul unor datorii mai vechi pe care părinţii acestora le aveau la patroana pensiunii. Tinerele provenite din familii fără posibilităţi se supuneau astfel cerinţelor Simonei Teodorescu.

Oamenii legii au atenţionat atunci şi inspectorii DSV, care au constatat că mâncarea oferită clienţilor era degradată, iar proprietara nu deţinea autorizaţie de funcţionare. Femeia mai este cercetată şi pentru distribuire de alimente expirate.

Simona Todorescu este judecată în stare de libertate. Aceasta a fost eliberată din arestul IPJ Alba după 4 luni de detenţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax