Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcul Industrial Cugir a epuizat bugetul pe anul 2011. A cerut 150.000 de lei de la Consiliul Judeţean pentru continuarea investiţiilor

Publicat

Conducerea Parcului Industrial Cugir a epuizat integral bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2011 şi are nevoie de mai mulţi bani pentru continuarea programului de investiţii. În acest sens, s-a cerut sprijin financiar Consiliului Judeţean Alba, care a acceptat alocarea sumei de 150.000 de lei cu titlu de contribuţie la capitalul social al societăţii.

Cu aceşti bani, Parcul Industrial Cugir (PIC) ar urma să continue investiţiile şi să execute lucrări de alimentare cu apă, precum şi de amenajare a pavilionului administrativ, situat la etajul V al instituţiei, pentru a putea fi închiriat. Conducerea Parcului a atras atenţia că este nevoie să se efectueze lucrări curente de refacere în cadrul incintei a căilor de acces pentru circulaţie rutieră şi pietonală.

” În urma activităţii de realizare a unor construcţii speciale – extindere de reţele utilităţi şi a scoaterii din gestiune prin casare şi demolare a unor mijloace fixe degradate şi amortizate integral -, reţeaua de căi de comunicaţie rutieră şi pietonală din cadrul incintei societăţii comerciale s-a deteriorat, devenind nefuncţională, accesul auto şi pietonal în interiorul parcului desfăşurându-se cu mare dificultate. Pentru refacerea infrastructurii rutiere în interiorul parcului sunt necesare fonduri semnificative, pe care societatea nu le poate acoperi în totalitate din surse de finanţare proprii, fiind necesară pentru realizarea lucrărilor suma de 150.000 de lei”, se arată în raportul de specialitate prezentat consilierilor judeţeni.

Conducerea PIC Cugir a cerut, în noiembrie, plata eşalonată a dividendelor datorate Consiliului Judeţean Alba

Reamintim că, în şedinţa de CJ din luna noiembrie, Parcul Industrial Cugir s-a adresat din nou Consiliului Judeţean Alba, pentru a solicita plata în rate a dividendelor datorate. Consilierii judeţeni au fost de acord cu cu plata în 12 rate lunare, pe anul 2012, a restanţelor acumulate de Parcul Industrial Cugir (PIC) SA. În raportul de specialitate prezentat în şedinţă de CJ, conducerea PIC SA a arătat că în Adunarea Generală a Acţionarilor de la societatea comercială, din 21.04.2011, s-a aprobat repartizarea unei plăţi din profitul brut realizat pentru plata dividendelor, în sumă de 33.897 lei, din care 4.675 lei impozit pe dividende scadent în 31.12.2011. Astfel, mai rămân dividende nete de plată către acţionari în valoare de 29.222 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax