Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia scoate la licitație lucrări pentru amenajarea unor vestigii arheologice din Cetate. Contractul depășește 23 milioane lei

Publicat

Așa cum anunța la începutul lunii martie, Primăria Municipiului Alba Iulia va organiza o licitație publică pentru „Punerea în valoare a vestigiilor arheologice descoperite în perioada de implementare a proiectului de reabilitare a Zonei Interioare a Cetăţii”. Este vorba despre lucrări de conservare, reîntregire şi restaurare a elementelor drumului roman, cât şi realizarea unui sistem de protecţie a vestigiilor sunt principalele acţiuni prevăzute în derularea acestui proiect. Acestea sunt completate de elemente de punere în valoare a zonei, iluminat artistic, mobilier urban, panouri informative şi instalaţii edilitare. Agenții economici interesați de acest proiect sunt așteptați să depună oferte pentru atribuirea contractului, până în data de 25 aprilie, ora 10.00.

Locaţiile vizate sunt definite de specialişti astfel: sit roman Principia situat în actuala Piaţă a Cetăţii, zid medieval zona clădirii Ierihon, drum roman “Via Principalis” zona străzii Mihai Viteazul.

După contractarea lucrărilor de bază în cadrul proiectului menţionat anterior, s-a realizat o economie din care se va susţine punerea în valoare a sitului roman, a drumului roman şi a zidului din apropierea clădirii Ierihon. Valoarea estimată de către beneficiar a acestui contract este de 23.553.833,06 lei (fără TVA) din care:

-construcţii şi montaj 20.410.614,25 lei

-proiectare 777.500,00 lei

-asistenţă tehnică 247.150 lei

-cheltuieli diverse şi neprevăzute – 2.118.568,81 lei conform OUG 34/2006

Lucrările sunt prevăzute să se desfăşoare pe durata a 8 luni, respectând astfel graficul proiectului mare de reabilitare a centrului istoric.

În acelaşi context, în data de 11 aprilie 2013, este prevăzută deschiderea ofertelor pentru serviciul de dirigenţie şantier, subsecvent acestui contract de execuţie.

Cei interesaţi pot consulta întreaga documentaţie prin intermediul sitemului de achiziţii publice SEAP sau pot obţine mai multe informaţii de la Biroul Achiziţii din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Citiți AICI mai multe despre proiectul „Punerea în valoare a vestigiilor arheologice descoperite în perioada de implementare a proiectului de reabilitare a Zonei Interioare a Cetăţii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihai

    marți, 02.04.2013 at 21:46

    Cand se va deschide accesul neingradit la Catedrala Reintregirii monument capital al istoriei noastre nationale si altar de rugaciune pentru toti ROMANII

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax