Connect with us
Publicitate

POLITICA

Radu Coclici: „Parlamentarii PD-L obstrucţionează actul de justiţie în cazul Ridzi”

Publicat

Deputatul PSD Alba, Radu Coclici, acuză actuala conducere a ţării că ratează  aderarea României la spaţiul Schengen, prin obstrucţionarea actului de justiţie.

„Preocupaţi mai mult să îşi salveze colegii acuzaţi de furt din banii publici, liderii actualei Puteri şi-au amintit însă, dintr-o dată, că aderarea României la spaţiul Schengen poate fi ratată tot din cauza Opoziţiei. Un lucru este cert: nu Justiţia va fi de vină pentru un eventual eşec în această chestiune, ci exclusiv PD-L, care a apărat-o încălcând toate normele etice pe cea care şi-a bătut joc de sute de miliarde de lei vechi din bugetul acestei ţări. Mă întreb la fel ca şi dumneavoastră: cum mai poate acum România să demonstreze în faţa Europei că are o justiţie funcţională, când chiar parlamentarii PD-L obstrucţionează actul de justiţie în cazul unei colege de partid?”, a menţionat Radu Coclici într-un comunicat de presă.

Politicianul a spus că PD-L a devenit, în această săptămână, inamicul statului de drept în România, după ce „parlamentarii PD-L au apărat-o pe Monica Iacob Ridzi şi au salvat-o în mod ruşinos şi nedrept de rigorile legii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax