Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şapte persoane, surprinse de jandarmi în timp ce încercau să fure fier vechi. Amenzi în valoare de 2.000 lei

Publicat

Şapte cetăţeni domiciliaţi în municipiul Alba Iulia au fost sancţionaţi de jandarmi, deoarece au fost surprinşi în interiorul fostei fabrici „Refractara”, încercând să fure fier vechi. Au primit avertismente scrise şi amenzi în valoare totală de 2.000 lei.

Miercuri, 2 mai 2012, în jurul orei 18.00, doi bărbaţi şi cinci femei au pătruns incinta fostei fabrici „Refractara”, cu intenţia de a sustrage fier vechi. Jandarmii au fost anunţaţi prin apel la 112, au intervenit şi i-au surprins pe intruşi înainte ca aceştia să comită fapte de natură penală, de genul furtului sau distrugerii. Pentru că au încălcat normele legale de acces în fosta fabrică, Ş. Anca, de 30 de ani, Z.M., de 17 ani şi Ş. Rodica, de 43 de ani au fost sancţionate cu avertisment scris. Totodată, Ş. Maria, K. Valeria, Ş. Alexandru şi M. Daniel, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 de ani, care nu se află la prima faptă de acest fel, au primit fiecare amendă contravenţională în valoare de 500 de lei.

Jandarmii fac apel la cetăţeni să nu accepte faptele de genul celei descrise mai sus, să le semnaleze prompt la 112 şi să contribuie în acest fel la eradicarea lor. Totodată, Jandarmii nu recomandă intervenţia nemijlocită pentru stoparea acestor conduite antisociale şi, pentru evitarea unor situaţii tensionate, după apelul la 112, să se aştepte sosirea forţelor de ordine la faţa locului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax