|

Scandal la un local din Alba Iulia: Şase tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice. Unul dintre ei a ajuns la spital

bataieŞase tineri din Alba Iulia şi Orăştie au fost implicaţi într-un scandal produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiu, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu Calea Moţilor. Doi dintre ei s-au luat la bătaie şi unul a ajuns la spital. Toţi cei şase sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Duminică, 19 octombrie, la ora 3.37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în fața unui local public situat la intersecția Bd. Revoluției cu Calea Moților din oraş, s-a produs un scandal, iar doi tineri s-au agresat reciproc.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii de ordine publică împreună cu cei de investigații criminale a rezultat că scandalul s-a produs între patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pe de o parte și doi tineri de 20 și 28 de ani, din Alba Iulia. Conflictul a fost unul spontan şi s-a produs în timp ce tinerii stăteau la coadă pentru a fi serviţi.

În timpul scandalului, S.D., de 21 de ani, din Orăștie și M.I.L., de 28 de ani, din Alba Iulia și-au aplicat reciproc lovituri. S.D. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Față de toate cele şase persoane implicate în scandal, polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=362219avatar Publicat de pe 20 octombrie 2014
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Dorina: Intre Teius si Alba se circula fff incet, dezamagitor…, care este motivul?
  • Criss: Chiar acum se pregatea unul sa ma intepe. Deci e clar si in Bucuresti este acest tip de tantar tigru!
  • Tara lui Papura Voda: Mainile si picioarele amputate celor prinsi la volan, bauti, fara permis, bauti si fara permis,...
  • kolben: minimul pe economie +14% ( variabil,dar nu mai putin de 10%) din brut .. iar cei mai vechi sau..cu pile ajung...
  • CIUFU: MAI BINE MAI TIRZIU DECIT NICIODATA. IN SPATE LA CINEMA DACIA VINE ZILNIC O FAMILIE SI BAGA COPIII IN TOMBERON...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI