|

Scandal la un local din Alba Iulia: Şase tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice. Unul dintre ei a ajuns la spital

bataieŞase tineri din Alba Iulia şi Orăştie au fost implicaţi într-un scandal produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiu, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu Calea Moţilor. Doi dintre ei s-au luat la bătaie şi unul a ajuns la spital. Toţi cei şase sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Duminică, 19 octombrie, la ora 3.37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în fața unui local public situat la intersecția Bd. Revoluției cu Calea Moților din oraş, s-a produs un scandal, iar doi tineri s-au agresat reciproc.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii de ordine publică împreună cu cei de investigații criminale a rezultat că scandalul s-a produs între patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pe de o parte și doi tineri de 20 și 28 de ani, din Alba Iulia. Conflictul a fost unul spontan şi s-a produs în timp ce tinerii stăteau la coadă pentru a fi serviţi.

În timpul scandalului, S.D., de 21 de ani, din Orăștie și M.I.L., de 28 de ani, din Alba Iulia și-au aplicat reciproc lovituri. S.D. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Față de toate cele şase persoane implicate în scandal, polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=362219avatar Publicat de pe 20 octombrie 2014
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Zgovu: Toata tarasenia asta cu locurile de parcare ii prost aplicata si inteleasa. Ii absurd ca un chirias din zona...
  • ...!..: Romanul ar fii mulțumit sa fi totul gratis..sa facă ce vrea…nu ii cam place civilizația..putina...
  • Nelu: Domnilor jurnalisti, va propun un sondaj. Cati dintre locuitori ar fi de acord ca locurile de parcare sa fie...
  • Nelu: Da, faci un bine sa ridici masinile. Poate asa o sa reusim sa ne educam si noi si sa nu mai parcam masinile...
  • Nelu: Mare dreptate aveti, in nici un oras nu este parcarea gratuita!

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI