Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tarifele medicilor stomatologi ar putea CREȘTE cu 20%. Criză de anestezice pe piața din România

Publicat

Aproximativ 16.000 de medici stomatologi din toată ţară se pregătesc să mărească tarifele cu până la 20 de procente, din cauza crizei de anestezice de pe piața românească, în condițiile în care sunt obligați să cumpere aceste produse din alte ţări. Cele două firme care făceau livrări în România nu mai onorează, până anul viitor, nici o comandă. Totul, fără explicații.

Criza a început în această vară, dar medicii au mai avut rezerve. Acum însă, trebuie să comande aceste produse din străinătate. De exemplu, din Bulgaria, unde prețurile sunt cu aproximativ 20% mai mari. În aceste condiții, stomatologii au două soluţii: să crească tarifele şi că cumpere substanţa din străinătate sau să ţină preţurile pe loc şi să renunţe temporar la intervenţiile care au nevoie de anestezic.

Una dintre companiile care vinde anestezic stomatologilor a anunţat că va reîncepe livările, dar nu curând. Totodată nu există informații publice cu privire la ce a generat această criză și de ce au întrerupt companiile furnizarea acestor produse în România.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax