Connect with us
Publicitate

POLITICA

Tinerii liberali din întreaga ţară s-au adunat la Cugir. A fost discutată implicarea în campania electorală 2012

Publicat

La Cugir a avut loc zilele trecute şedinţa Biroului Politic Naţional al TNL.

Organizat cu sprijinul TNL Cugir şi cu implicarea directă a vicepreşedintelui TNL România, Nicolae Sântimbrean, din Alba, evenimentul  a reunit 70 de tineri din toate judeţele ţării. Este primul eveniment de asemenea anvergură care are loc la Cugir şi la care au participat liberali la cel mai înalt nivel: Eduard Helvig (secretar general PNL), Florin Alexe (presedinte TNL România), Teodor Atanasiu (preşedinte PNL Alba), primarul oraşului Cugir, Adrian Teban, Nicuşor Mihai (vicepreşedinte PNL Alba) şi Dumitru Fulea (vicepreşedinte PNL Alba).

Pe lângă problemele filialelor TNL din ţară, la întâlnire au fost dezbătute şi probleme de interes politic major privind implicarea organizaţiilor TNL în campanile electorale din 2012 pentru ca USL să câştige atât alegerile locale, cât şi cele parlamentare.

În luarea de cuvânt a secretarului general al PNL, Eduard Helvig, acesta a mulţumit organizatori şi a precizat că tinerii vor juca un rol important atât în câştigarea alegerilor din 2012 de către USL, cât şi  în viitorul vieţii politice româneşti. În acest sens, tinerilor liberali li s-a promis sprijin, subliniindu-se importanţa prezenţei lor pe locuri eligibile la viitoarele alegeri locale.

Tot în cadrul aceleiaşi şedinţe, s-a hotărât înfiinţarea Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali al TNL, datorită faptului că mulţi tineri din cadrul Partidului Naţional Liberal au diverse societăţi care sunt conduse cu succes de către ei, vicepreşedintele TNL Alba, Sorin Onesc, din Cugir a fost cooptat în echipa naţională a acestui club şi a fost numit responsabil pe judeţul Alba.

Cincizeci de tineri politicieni veniti din ţară au fost cazaţi în Cugir cu ocazia evenimentului, cheltuielile pentru întreaga manifestare fiind suportate de către Organizaţia TNL Cugir.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax