Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uniriștii vor ACU din carul cu fân

Publicat

După o săptămână  agitată, Unirea Alba Iulia se deplasează la Arad pentru meciul cu gruparea ACU Arad. Chiar dacă nu s-au rezolvat prea multe probleme la club, uniriștii speră să dea lovitura pe Stadionul ”Motorul” .

Disputa de sâmbătă nu va fi una facilă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, întrucât este foarte cunoscut faptul că arădenii sunt greu de învins pe teren propriu. Chiar și așa, Marius Baciu speră să obțină un rezultat pozitiv cu arădenii. „Urmează un meci extrem de important pentru noi,  ACU Arad e o echipă cu mulţi jucători experimentaţi şi cu o stabilitate financiară bună, lucru benefic pentru orice echipă. Sper să înţeleagă și jucătorii că numai prin rezultate putem trece peste ce se întâmplă la club şi să-şi facă pe deplin datoria în teren”, a declarat Marius Baciu, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Antrenorul uniriștilor spune că nu a venit la Alba Iulia pentru bani, ba mai mult acesta declara că este foarte atașat de Unirea, însă cere timp pentru a putea obține performanță. ” Eu personal fac tot ce îmi stă în putinţă cu aceşti copii. Nu am venit la Alba să mă îmbogăţesc, am avut o discuţie clară cu conducerea şi ştiam situaţia echipei. Sunt convins că domnul preşedinte Nicolae Lupu face tot posibilul pentru a ne da banii, pentru că, dacă nu l-aș cunoaște, nu aș fi fost aici. Se fac eforturi pentru ca jucătorii să fie plătiţi, a adăugat Baciu.

Arădenii sunt patronați de o femeie

Gruparea ACU Arad este patronată de o reprezentantă a sexului frumos, Geta Onu. Finanțatoarea grupării arădene nu concepe alt rezultat decât victoria în partida de sâmbătă cu Unirea Alba Iulia. ”Echipa nu joacă încă ce îmi doresc. Știu de situația de la Alba Iulia și de aceea spun că fotbaliștii de la ACU nu au nici o scuză dacă nu obțin cele trei puncte, sâmbătă. Nu-i voi ierta dacă nu vor câștiga”, a declarat președintele executiv de la ACU Arad, Geta Onu, pentru observator.info

Partida dintre  ACU Arad – Unirea Alba Iulia va avea loc, sâmbătă, de la ora 11:00 și se va desfășura pe Stadionul ”Motorul” din Arad. Întâlnirea va fi arbitrată la centru de Ștefan Erdei, iar la cele două „tușe” vor fi Bogdan Ghiorghiu și Ferencz Tunyogi.

Echipa probabilă: Rotaru- Oară, Poverlovici, Soporan, Cristea, Sabou, Dâlbea, Selagea, Bălaș – Szabo, Costea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax