Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident cu două TIR-uri şi un autoturism pe DN 1: patru răniţi, iar traficul a fost blocat două ore şi jumătate

Publicat

pompier

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 16.30, pe DN 1, kilometrul 359+500 m, în dreptul localităţii Răhău. Au fost implicate 2 TIR-uri şi un autoturism marca Opel, înmatriculat în judeţul Vâlcea. Patru persoane au fost rănite, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri timp de două ore şi jumătate. Garda de intervenţie Sebeş şi Poliţia au intervenit la faţa locului.

Din primele informaţii ale pompierilor, victimele, pasagere în autoturism, nu au fost rănite grav, acestea nu au rămas încarcerate, însă echipajele SMURD au fost prezente la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs în dreptul localităţii Răhău, pe sensul de mers Sebeş – Sibiu.

Autoturismul Opel a fost prins între cele două TIR-uri, pe acelaşi sens de circulaţie, după ce TIR-ul din faţă a frânat brusc, autoturismul a intrat în el, iar TIR-ul din spate a lovit autoturismul. Pompierii au constatat scurgeri de carburant şi au fost pregătiţi să acţioneze cu autospeciale cu apă şi spumă, pentru a evita un incendiu.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri ale carosabilului timp de două ore şi jumătate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 26.04.2012, ora 16.34, pe DN 1, km 359+500 metri, în afara localităţii Răhău, V.D.M., de 42 de ani, din Rotterdam, Olanda, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus de M.E, de 30 de ani, din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, pe care l-a proiectat într-o semiremorcă tractată de autocamion, condus de un bărbat de 25 de ani, din judeţul Mehedinţi, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului şi alţi 3 bărbaţi, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax