Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Veniturile taximetriştilor albaiulieni s-au redus cu 40% faţă de 2009

Publicat

Se pare că banii nu se mai câştigă aşa de uşor din taximetrie, având în vedere că transportul cu taxiul a devenit un lux pentru mulţi albaiulieni. “A scăzut numărul de clienţi şi, totodată, au scăzut şi veniturile, cu cel puţin 40 de procente faţă de anul trecut”, a declarat pentru Alba24.ro, un taximetrist albaiulian.

Conform acestuia, firma la care lucrează are o medie de 500 de clienţi zilnic, în condiţiile în care, în vremurile bune, media era de 900 – 1.000 de clienţi pe zi. Odată cu scăderea numărului de clienţi, taximetriştilor li s-a redus şi câştigul. “Noi primim salariul în funcţie de target-ul pe care-l facem. La noi nu se pune problema că ni se reduc veniturile cu 25%. Avem clienţi mulţi, câştigăm bine, avem puţini, câştigăm puţin. Până şi clienţii fideli au redus numărul curselor cu taxiul. Dacă, înainte, făceau câte trei-patru curse pe zi, acum mai fac câte una, din când în când”, a mai spus taximetristul.

Cursa cu taxiul în Alba Iulia costă 1,8 lei pe kilometru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax