Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Vocile Cetăţii din Alba Iulia”, festival-concurs de muzică uşoară, în ultimul week-end din luna mai. Marele premiu este de 1.000 euro

Publicat

Ultimul sfârşit de săptămână din luna mai va fi unul muzical, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În zilele de 25, 26 şi 27 mai 2012, Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Alba Iulia organizează un festival-concurs muzical pentru tineri, intitulat „Vocile Cetăţii”. Înscrierile se fac până pe 1 mai şi sunt eligibili tineri din toată ţara, cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani. Se acordă marele premiu în valoare de 1.000 de euro şi două premii de câte 500 de euro.

La Casa de Cultură a Sindicatelor are loc, în zilele de 25, 26 şi 27 mai, festivalul-concurs „Vocile Cetăţii din Alba Iulia”, organizat cu acordul şi sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi al Primăriei Municipiului Alba Iulia. Concursul se adresează tinerilor din toată ţara cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, în scopul descoperirii şi promovării de noi talente interpretative în muzica uşoară.

Juriul festivalului va fi format din interpreţi consacraţi de muzică uşoară şi compozitori.

Înscrierea în concurs se face prin email, iar concurenţii vor trimite la adresa contact@cssalba.ro şi pe adresa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, până la data de 1 mai 2012, următoarele materiale:

– trei melodii de muzică uşoară din repertoriul românesc sau internaţional, în original şi cântate de interpret pe negative

– trei fotografii reprezentative în format digital

– 1 – 3 materiale video (timp total 3-4 minute).

Preselecţia se va face pe baza aprecierii de către juriu a materialelor trimise. Se vor selecta 20 de concurenţi. În concurs se vor prezenta câte 2 melodii alese de juriu, acompaniate de orchestră.

Marele premiu este de 1.000 de euro, în bani cash. Se acordă 2 premii de câte 500 de euro, oferite de parteneri.

Concursul şi spectacolul de gală vor fi înregistrate şi transmise de mass-media locală şi naţională, iar concursul se transmite live pe internet. Organizatorii asigură tuturor participanţilor admişi în concurs cazarea şi masa. Contravaloarea transportului este suportată de concurenţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anonim

    marți, 03.04.2012 at 18:52

    O intrebare , pozele pot fi editate in photoshop ? si trebuie neaparat in studio sau si in natura?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax