Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un fost consilier județean din partea PSD Alba a găsit pe stradă un portmoneu cu bani și un telefon. Le-a dus la poliție

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a găsit un telefon mobil și un portmoneu cu 6000 de lei și le-a dus la Poliție. O femeie le pierduse după ce le-a uitat pe plafonul mașinii, la ieșirea dintr-un magazin. Este vorba despre fostul consilier județean, din partea PSD Alba, Radu Călin. 

”Am făcut gestul pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă”, a spus Radu Călin, un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, după ce a predat poliție un telefon mobil și un portmoneu în care erau peste 6.000 de lei, găsite pe stradă.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 august 2021, bărbatul s-a prezentat la Poliția Municipiului Alba Iulia și a predat un telefon mobil și un portmoneu cu suma de 6.199 de lei, carduri și documente.

Acesta a declarat că le-a găsit, pe partea carosabilă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin.

Vezi și LIVE VIDEO: Incendiu cu degajări mari de fum în Zona Industrială a Municipiului Alba Iulia. Arde un depozit de deșeuri din plastic

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care pierduse portmoneul și telefonul, o femeie din Alba Iulia, căreia i-au fost restituite și care le-a spus polițiștilor că a cumpărat materiale de construcție de la un magazin din zonă și, la plecare, fiind preocupată cu încărcarea cumpărăturilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia.

Aceasta i-a mulțumit bărbatului și a declarat că, datorită lui, ziua de azi are un final fericit.

Radu Călin le-a spus polițiștilor că gestul său este cel pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba îi adresează, în mod public, felicitări pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax