Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Viitor consilier local din Teiuș, de la Forța Dreptei, filmat la furat de vinete. Înjurături adresate reporterului Alba24

Publicat

Un consilier local din Teiuș, alături de alte două persoane ar fi sustras vinete de pe terenul unor agricultori din localitate. Este vorba despre viitorul consilier local Forța Dreptei, Florea Dumitru. 

Imaginile video și informația au fost făcute publice de către Andreea P., pe Facebook,  cea care are și terenul cu vinete. 

Contactat de alba24.ro pentru a oferi un punct de vedere, consilierul local din Teiuș l-a înjurat pe reporter și l-a făcut handicapat.

Culesul ilegal de legume ar fi avut loc duminică, 21 iulie în jurul 12.43.

Pe imagini se vede cum doi bărbați coboară dintr-o mașină, unul dintre ei culege vinete, iar altul merge printre rânduri. La un moment dat cel care merge printre rânduri spune: ”Are camere pe baterie nu luați mă, nu luați! nu luați!”.

Discuția cu reporterul Alba24.ro

Contactat pentru a oferi un punct de vedere, viitorul consilier local, Florea Dumitru, a avut un limbaj licențios, l-a înjurat pe reporter și l-a făcut handicapat.

Interacțiunea cu reporterul alba24.ro poate fi ascultată în video-ul de mai jos.

Întrebat de reporter cu câte persoane a mai fost în ziua respectivă pe teren, acesta a spus ”100”. Apoi când reporterul l-a întrebat câte vinete a luat de pe teren, acesta a devenit violent verbal și l-a întrebat dacă este ”handicapat”.

Apoi, când reporterul a repetat întrebarea, viitorul consilier local din partea Forței Drepte, Florea Dumitru l-a înjurat pe reporter.

Înjurăturile au continuat, iar apoi viitorul consilier local al orașului Teiuș a închis telefonul.

Florea Dumitru a fost ales consilier local al orașului Teiuș, din partea partidului Forța Dreptei și își va începe mandatul în luna septembrie a anului 2024.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate