Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

50 de cupluri din Alba Iulia, căsătorite de o jumătate de secol, celebrate de „Ziua Internaţională a Familiei”

Publicat

„A privi un cuplu tânăr este o bucurie, însă a privi un cuplu în vârstă este o adevărată încântare”, spune un proverb englezesc.  Şi un motiv de admiraţie pentru oricine îi vede plimbându-se mână în mână şi cu dragoste în priviri. Cuplurile care au supravieţuit în căsătorie timp de 50 de ani neîntrerupţi nu lipsesc din atenţia autorităţilor locale şi sunt premiate şi în acest an de Primăria municipiului Alba Iulia. Evenimentul are loc  de „Ziua Internaţională a Familiei”, pe data de 13 mai 2012. La premiere s-au înscris 50 de perechi de albaiulieni care au împlinit sau împlinesc în cursul anului 2012, o jumătate de secol de căsătorie continuă. Acesta este al cincilea an în care se organizează această sărbătoare la Alba Iulia.

Cele 50 de perechi căsătorite de o jumătate de secol sunt protagoniste ale unei sărbători organizate special pentru a-i răsplăti pentru stăruinţa cu care au supravieţuit tuturor obstacolelor apărute în 50 de ani de viaţă împreună. Astfel, pe data de 13 mai 2012, de Ziua Internaţională a Familiei, Primăria municipiului Alba Iulia le acordă premii şi diplome personalizate, în cadrul unei festivităţi, cuplurilor care au domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiului Alba Iulia. În acest scop, Consiliul Local a alocat suma de până la 90.000 lei pentru eveniment.

Îi felicităm pentru longevitate, le urăm toate cele bune şi la mulţi ani fericiţi împreună!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax