Connect with us
Publicitate

Uncategorized

TESTUL DE SINCERITATE cu Mircea Hava și Florin Roman. Problemele de pe traseul autostrăzii Sebeș-Turda. Emisiunile se difuzeaza luni

Publicat

Talk show-ul „Testul de sinceritate” îi pune față în față în această săptămână în platoul Alba24.ro pe primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și pe vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman. Alături de jurnalistul Dan Lungu, aceștia vor dezbate controversatul subiect al autostrăzii Sebeș-Turda, dar și altele.

Din postura de oameni de administrație, cei doi invitați la „Testul de Sinceritate” vor vorbi despre aspectele care încă îi generează întrebări cetățenilor județului Alba, în ceea ce privește construcția noii autostrăzi Sebeș-Turda, dar și despre alte probleme ale orașului și județului.

Vă invităm, stimați cititori ai ziarului Alba24.ro, să le adresați întrebări pe orice subiect, postând comentarii la acest articol până joi la ora 15.00, iar jurnalistul Dan Lungu se va asigura că veți primi răspunsurile solicitate de la cei pe care i-ați ales.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Iulian

    miercuri, 19.06.2013 at 18:48

    Fata in fata sau nu trebuie sa ne raspunda clar la intrebarea: se va face aceasta autostrada sau nu!! Este vitala pentru economia judetului. Am ajuns rau de tot ( oamenii din acest judet ) se moare de foame domnilor.

  2. ue

    miercuri, 19.06.2013 at 21:43

    sa ne spuna fara ocolisuri de ce trece autostrada prin sate si nu pe camp? la oarda de exemplu nu putea trece linistit prin locuri unde nu sunt case, si nu sunt oameni care vor ramane fara casele in care locuiesc sau care vor fi prea aproape de autostrada …?

  3. Antoniu Poienaru

    joi, 20.06.2013 at 08:42

    Domnilor,
    Zilele trecute, primarul orasului Ocna Mures a prezentat, in cadrul dezbaterii de la Aiud, argumentele pentru care cetatenii orasului vor realizarea nodului de legatura al autostrazii Sebes-Turda in dreptul localitatii Decea. Cei de la CNADR au promis ca vor face un studiu de trafic, in detrimentul argumentelor economice invocate. E clar ca nu se doreste activarea acestui nod. Eu merg mai departe si sustin ideea accesului macar la D1 si in perspectiva, la autostrada, prin realizarea a doua poduri: unul peste calea ferata in Decea, asfaltarea drumului existent pana in dreptul Cisteiului de Mures(parte a OcnaMures) si pod peste rau,cu intrare directa in oras. Distanta este de aprox. 3 km. Realizarea se poate face din fonduri locale si ale CJAlba. Nu uitati ca orasul se afla pe galerii de sare si oricand o catastrofa se poate produce. Actualmente, accesul la cele doua poduri peste Mures, la iesirea din oras, se face traversand localitatea prin locuri aflate in zona de pericol de surpare. Zona cuprinsa intre poduri si calea ferata(Unirea Halta-Razboieni) este zona inundabila si cu sonde de sare aflate in exploatare. In caz de forta majora, evacuarea populatiei se poate face cel mai rapid si sigur prin sudul orasului, in aval de Mures, asa cum spuneam, prin Cisteiul de Mures. In articol, va rog sa urmariti cele doua harti. Astept un raspuns. Multumesc. antoniupoienaru.finantare.ro/2013/06/09/conexiunea-orasului-ocna-mures-cu-autostrada-sebes-turda/

  4. uhjkl

    joi, 20.06.2013 at 10:58

    ati gasit vreo solutie in ceea ce priveste autostrada care trece prin oarda? ati luat in considerare noul traseu propus de locuitorii localitatii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax