Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) “Back To School Is Cool”, sesiune intensivă de shopping şi concurs pentru juniori la Alba Mall

Publicat

Ultimele zile de vacanţă sunt primele motive de bucurie la Alba Mall. Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi la centrul comercial din Alba Iulia, în septembrie, pentru a participa la două evenimente dedicate lor.

În perioada 2- 7 septembrie, Alba Mall strigă catalogul şi organizează “cursuri intensive de shopping”, în cadrul campaniei „Back To School Is Cool„. Pentru fiecare sesiune de cumpărături facută în această perioadă de părinţi, după masa, în dimineaţa următoare toţi micuţii au şansa să primească toate cele necesare pentru şcoală: de la ghiozdane complet echipate, decorate cu personajele lor preferate, până la rechizite personalizate şi foarte multe alte surprize.

Tot în septembrie, la Alba Mall se premiază zâmbetele micuţilor din Alba Iulia şi nu numai, la Miss & Mr Junior, o campanie rezervată celor mici cu suflete mari şi zâmbete pe măsură. Până pe 12 septembrie, părinţii îşi pot înscrie fetiţa sau băieţelul la concurs, pentru a aduna cât mai multe voturi până pe 22 septembrie. După o săptămână, în 29 septembrie, la marea finală a micilor staruri, vin să-şi ia titlurile de Miss & Mister Junior, Mallişor Junior şi Mallişoara Junioara.

„Arată-le tuturor ce zâmbet uluitor are juniorul tău”, este provocarea Alba Mall şi a pornit din convingerea că micile frumuseţi de acum sunt marile vedete de pe coperta revistelor de mâine.

Cele două acţiuni derulate de Alba Mall la începutul toamnei fac parte din noul concept de cumpărături lansat de centrul comercial la începutul acestui an, prin care toţi cei care vin în Alba Mall găsesc mai mult decât cumpărături, soluţii integrate pentru a petrece timp de calitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax