Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 110 persoane la Urgențe, de Crăciun, în Alba. Majoritatea cazurilor medicale au fost afecţiuni digestive şi accidente vasculare

Publicat

De Crăciun, personalul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Alba a înregistrat 117 cazuri medicale. În perioada 24-25 decembrie, majoritatea urgențelor medicale au fost probleme digestive, accidente vasculare și colici. Potrivit reprezentanților UPU, din numărul total de cazuri care s-au prezentat la urgență, 31 de pacienți au rămas internați, sub supraveghere medicală.

Sărbătorile de Crăciun nu au scutit personalul secției de Urgență din Alba de cazuri medicale. În ziua de Ajun și în prima zi a Crăciunului ,117 persoane au exagerat cu mâncarea și s-au ales cu probleme digestive, iar pe lângă acestea se mai regăsesc cazuri precum accidentele vasculare sau colicile renale.

Potrivit reprezentanților UPU, în cele două zile nu au fost înregistrate incidente grave, dar 31 persoane din totalul celor care s-au prezentat la urgență au rămas sub supraveghere medicală.

Unul dintre cazuri l-a vizat pe un bărbat care a căzut pe scări, într-un bloc din zona Centru. S-a ales cu fracturi în zona feţei şi a corpului şi a rămas internat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax