Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO | Accident teribil în Miceşti: Autoturismul unei tinere de 22 de ani aruncat într-un gard de o mașină condusă de un șofer băut

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 15.30, pe strada Zlatnei din Miceşti. Două autoturisme au intrat în coliziune faţă – spate. Ambulanței și SMURD Alba au fost chemate să intervină pentru acordarea primului ajutor pentru trei persoane care au suferit leziuni uşoare. O tânără de 22 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba

Maşinile implicate în accident sunt un Opel Tigra şi un Fiat. Ambele autovehicule sunt înmatriculate în județul Alba și se deplasau în direcția Alba Iulia – Zlatna.

Şoferul autoturismului Opel, un tânăr de 24 de ani, se afla sub influenţa alcoolului: avea 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a produs în momentul în care acesta a încercat să depășească Fiat-ul, însă l-a lovit în spate, proiectându-l în gardul unei locuințe.

Tânăra transportată la spital era pasageră în Fiat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16,19, pe strada Zlatnei din Alba Iulia, C.C.G., de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Şard, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care circula în faţă, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Ighiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în poarta imobilului cu numărul 97.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Ighiu, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat pentru C.C.G. valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce pentru celălalt conducător auto rezultatul a fost negativ.

Pe numele lui C.C.G. au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax