Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schimbări confirmate la IPJ Alba: Milu Todea, din nou șef la Poliţia Cugir, iar Paul Şerban, adjunct la Alba Iulia. Cristian Dunca preia Serviciul Arme

Publicat

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba confirmă revenirea comisarului şef de poliţie Constantin Milu Todea la conducerea Poliţiei Orașului Cugir. Subcomisarul Traian Paul Şerban a fost împuternicit în funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar comisarul şef  Cristian Dunca va ocupa funcţia de şef al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Alba.

Începând de marţi, 6 mai, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir revine comisar şef de poliţie Constantin Milu Todea. Ofiţerul ocupă această funcţie din data de 22 martie 2012, iar în ultimele 12 luni a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Citeşte şi Comisarul șef Milu Todea a câștigat procesul cu DNA. A primit daune morale de 25.000 de lei

În aceeaşi perioadă, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit subcomisar de poliţie Traian Paul Şerban care, începând cu aceeaşi dată, 6 mai 2014, este împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile adjunctului şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe linie de investigaţii criminale.

La conducerea Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase a fost numit comisar şef de poliţie Cristian Dunca, ofiţer care până la data de 6 mai ocupat funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia pe linie de investigaţii criminale.

Preluarea noilor atribuţii de către ofiţerii nominalizaţi a avut loc marţi, în cadrul unor şedinţe de lucru la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

Acesta le-a urat celor trei ofiţeri succes în activitatea profesională, exprimându-şi convingerea că vor reuşi să conducă în mod eficient colectivele de poliţişti din subordine şi vor rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei.

Citeşte şi Rocadă în unităţi subordonate IPJ Alba: Milu Todea se întoarce la conducerea Poliţiei Cugir şi Paul Şerban intră adjunct la Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apa

    marți, 06.05.2014 at 22:21

    Le uram multa putere de munca si noroc in noile posturi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax