Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marius Năcreală, un fost membru al lumii interlope din Alba Iulia, ACHITAT definitiv, după prescrierea faptelor. DIICOT şi-a retras recursul

Publicat

Marius Florin Necreală, un fost membru al lumii interlope din Alba Iulia, a fost achitat definitiv într-un dosar în care a fost acuzat de criminalitate organizată. Procurorii DIICOT şi-au retras recursul de la Înalta Curte, iar deciziile Tribunalului Vâlcea, respectiv Curtea de Apel Piteşti au rămas în vigoare.

Cele două instanţe au decis că Necreală nu va răspunde penal şi civil pentru acuzaţiile aduse, urmare a prescrierii faptelor.

Soluţia de la Curtea de Apel a fost pronunţată în 28 noiembrie 2013. Marius Florin Necreală a fost judecat pentru constituire şi aderare la un grup infracţional organizat şi infracţiuni cu violenţă. Faptele au avut loc înainte de anul 2005. Dosarul s-a judecat din 2006, când a fost trimisă în judecată gruparea formată din 13 inculpaţi, având ca lideri fraţii Claudiu şi Cozmin Sibişean din Alba Iulia.

Infracţiunile de care a fost acuzat Marius Necreală (37 ani) au fost disjunse într-un alt dosar, în condiţiile în care inculpatul a fost plecat din ţară timp de mai mulţi ani. La începutul anului 2013, Necreală a fost adus în România din Italia, unde era arestat, iar dosarul de la Vâlcea a putut fi judecat pe fond după aproape 7 ani de la trimiterea în judecată.

Ceilalţi membri ai grupării au primit în total 43 de ani de închisoare cu executare. Dosarul acestora se află în recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu termen în septembrie 2014.

Marius Necreală mai este judecat la Alba Iulia în alte două dosare în care este acuzat tot de infracţiuni comise cu violenţă. Într-unul din acestea a existat un mandat internaţional de arest din octombrie 2011. În luna decembrie 2012 a fost reţinut în Italia, în urma colaborării dintre autorităţile române şi cele italiene. Adus în ţară în luna ianuarie, Necreală nu a stat în arest decât o lună, măsura restrictivă fiind anulată de judecători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax