Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul din Cîmpeni care a provocat accident băut și fără permis a fost arestat preventiv

Publicat

arestTânărul în vârstă de 27 de ani din Cîmpeni care a provocat un accident rutier, joi, pe strada Catedralei din oraș și a părăsit locul faptei a fost arestat preventiv. Conducătorul auto era băut și cu permisul suspendat din luna iulie. Vineri a fost prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă, aceasta fiind promovată de Parchetul instanței de judecată, care a emis pe numele lui B.M.N. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În data de 5 septembrie , B.M.N., tânărul în vârstă de 27 de ani, din Cîmpeni, reţinut de poliţişti după ce a provocat un accident rutier având permisul de conducere suspendat şi a părăsit locul producerii acestuia, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul mai era cercetat într-un dosar penal mai vechi, pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltate de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cele două dosare au fost reunite şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Propunerea de arestare preventivă, formulată de polițiști, a fost promovată de Parchet instanței de judecată care a emis pe numele lui B.M.N. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate.

Citește și Cu permisul suspendat de două luni și băut, a provocat accident în Cîmpeni și a fugit de la fața locului. Tânăr de 27 de ani, REȚINUT de polițiști

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax