Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nu s-a putut abţine să nu-şi înjure vecina şi s-a ales cu amendă de la jandarmi: Scandal la Bărăbanţ între un bărbat băut şi o femeie

Publicat

masini jandarmi Neînţelegeri mai vechi între doi vecini din Bărăbanţ  – Alba Iulia au generat un nou scandal, sâmbătă, care a continuat cu injurii şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Oamenii legii l-au amendat pe un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice cu 200 de lei.

Cei doi vecini locuiesc pe strada Stejarului din cartierul Bărăbanţ şi sunt cunoscuţi în zonă pentru faptul că, de mai multe ori, au stat la baza unor situaţii conflictuale. Nu de puţine ori scandalurile iscate de aceştia au necesitat intervenţia jandarmilor care, de fiecare dată, i-au sancţionat contravenţional şi le-au recomandat să respecte normele de convieţuire socială.

Femeia şi-a revizuit comportamentul şi sâmbătă, 6 septembrie, în momentul în care a fost înjurată şi jignită de vecinul său, N.M. ( 52 de ani), s-a abţinut să-i răspundă acestuia în acelaşi fel şi a apelat 112, solicitând ajutor.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit şi a constatat că, de data aceasta, doar bărbatul este vinovat, drept pentru care l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Întrebat care este motivul certurilor repetate, acesta a replicat că nu are nevoie de un motiv, că el de fapt nici nu vorbeşte cu femeia respectivă, dar că, de fiecare dată când o vede, nu se poate abţine să nu o înjure.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax