Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 100 de elevi de la Școala „Avram Iancu” au vândut obiecte confecționate de ei. Icoane pictate pe sticlă, suporturi pentru lumânare din melcișori

elevi

Publicat

elevi, scoala avram iancu O sută de elevi din clasele pregătitoare, I, a II-a și a III-a de la Școala Generală „Avram Iancu” din Alba Iulia au dovedit că, cu puțin ajutor, au talent la confecționarea de ornamente de Crăciun, globuri, dar și la prepararea de prăjituri, dar și la pictat icoane pe sticlă.

Toate obiectele pe care le-au realizat, le-au vândut luni, în cadrul acțiunii „Dăruiesc un zâmbet” de la Alba Mall. Ajutați de părinți la vânzare, cei mici au reușit să rămână cu standul gol, după ce produsele lor au ajuns în casele altor oameni.

Luni, la Alba Mall 24 de elevi din clasa pregătitoare B a prof. Cristina Jelea, 26 de elevi din clasa I A de la prof. Marinela Dobrotă, 25 de elevi de la clasa a II-a A coorodnați de prof. Lenuța Băra și 25 de elevi din clasa a III-a A de la prof. Alina Bolca au participat la acțiunea, „Dăruiesc un zâmbet”.

În preajma sărbătorilor de iarnă, copiii și-au pus în aplicare talentul la gătit, pictat, confecționat și au reușit să creeze obiecte numai bune de decorat bradul sau casa de Crăciun. Îngerași pictați pe sticlă sau confecționați din carton, suporturi pentru lumânare din melcișori, steluțe pentru brad sau prăjiturele au fost câteva dintre produsele care au putut fi cumpărate de la standurile elevilor.

Și pentru că obiectele au „tras” cu ochiul trecătorilor, copiii nu au avut timp să zăbovească și au vândut tot ce au avut la „tarabe”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax