Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai „năstrușnice” denumiri de firme din România. Cum și-au „botezat” afacerea doi patroni din Alba

Publicat

doamne-ajuta-ne-srl1-460x489 Când te hotărăsti să îți faci o firmă ai nevoie de foarte multe documente, dar şi de foarte multă imaginaţi, mai ales când vine vorba de numele afacerii.

Patronii a două firme din judeţul Alba au avut ideea„năstruşnică” să îşi „boteze” afacerile  „ŢEAPA” SRL, specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidențiale şi nerezidenţiale şi „CIA & Neluţu” SRL.

„Găina fericită” SRL, „Găina sănătoasă” SRL din Ştefăneşti, „Miau, Miau” SRL din Smeura, judeţul Argeş, „Doamne ajută-ne Prod Com” SRL din Poloboc, judeţul Neamţ, „Javra” SRL, „Satana” SRL din Văcăreşti, „Satana COM” SRL din Turnu Severin, „Batman” SRL din Călăraşi, „Batman Trade” din Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa sunt doar câteva dintre cele mai ciudate denumiri de firme din România.

La capitolul creativitate, în ceea ce priveşte numele firmei pe care unii omâni le-au ales pentru afacerile lor, stăm destul de bine. De-a lungul anilor acest lucru a fost pus în evidență cum nu se putea mai bine.

Firma, KeysFin, ce oferă servicii de business information și credit risk management dedicate mediului de afaceri, a căutat cele mai originale denumiri de afaceri din țara noastră. Numele descoperite de aceștia sunt inpirate din filme, din numele politicienilor sau chiar și din biblie.

Dacă vreți să faceți afaceri de succes, ar fi bine să invocați încă din start ajutorul divin. Probabil așa s-au gândit cei care au deschis firma Dumnezeu Trăiește Și Vorbește SRL din Sibiu, specializată în creșterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, măgarilor, catarilor și asinilor.

Unii români, mai iubitori de animale sau păsări au decis să se facă cunoscuţi în mediul business-ului cu denumiri de firme precum „Porcul de aur” dinUrseni, judeţul Timiş „Premium porc” din Bulgăreşti, judeţul Vrancea, „Miau, Miau” SRL din Smeura, judeţul Argeş, „Găina fericită” SRL, „Găina sănătoasă” SRL din Ştefăneşti, „Elefantul Bimbo Comimpex” SRL, „Şapte maimuţe” SRL şi „Şoarecele atractiv” SRL, „Şobolanul negru” SRL, „Pisi” SRL.

În Dolj există o altă firmă, Isus Te Iubește SRL, care se ocupă cu exploatarea forestieră, asta pe lângă firmele cu nume de sfinți în genul Sfântul Arhanghle Mihail SRL  sau Sfântul Pătru Impex SRL, din Băilești, specializată în fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.

„Cei care n-au avut curajul să invoce Sfinții, s-au gândit la miracole și alte evenimente creștine. Așa au apărut Învierea Domnului București pentru prestări servicii SRL, Evanghelia Construct SRL din București, Îngerul păzitor SRL din Călăraș, Învierea lui Lazăr SRL din Giurgiu, Miracol- Fructe și legume SRL din Ilfov, Pământul Făgăduinței SRL din Ploiești, Apa Vie SRL din Tg. Jiu și Spiridușul Creator SRL din Ilfov”, potrivit firmei KeysFin.

Alți oameni de afaceri au ales altă cale, nu cea a sfinților iar dovadă stă firma Diavolblu SRL din Tărtărești, Sata Mare.

Există o firmă numită Ghinion Impex SRL în Ialomița, dar și Agenția de Spart Ghinionul SRL în București, firmă aflată încă în funcțiune și care se ocupă cu „activități de difuzare a programelor de radio”.

Alte exemple sunt Țepar & Popuța SNC din Cluj Napoca, Hacker SRL din Cluj, firmă specializată în activități de secretariat, dactilografiere, multiplicare și traduceri, Păcălici SRL din Iași, firmă specializată intermedieri în comerțul cu produse diverse, Drumul Lozalor SRL din Satu Mare, specializată în pregătirea drumurilor, Faliment Impex SRL, dar și alte firme cu denumiri oarecum asociate, de la casa de producție TV IDIOT FILM SRL din Drăgănești-Olt la CRIZA SRL din Călărași și MILOGUL SRL din Cluj Napoca.

Există, bineînțeles și firma DRUMUL ÎNVINGĂTORILOR SRL, iar în Orșova întâlnim restaurantul VISUL AMERICAN SRL.

Avem, astfel multe nume de firme cu numele LAS FIERBINŢI SRL din Suceava, MATRIX SRL, AVATAR HOSTING SRL din București, SUPERMAN TOTAL SRL din Hunedoara, STAR WARS SRL din Constanța, HOBBIT BROKER DE ASIGURARE, SAURON SRL, CEI TREI MUSCHETARI IMPEX, BRUCE LEE SRL din Pitești si cele 4 firme cu denumirea VAN DAMME SRL.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax