Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Oportunități de business pentru Transavia, la cel mai mare târg de produse agroalimentare, din Germania. Piețe cu potențial pentru export

Publicat

abator livrare masini transavia Compania Transavia din judeţul Alba a participat în octombrie la cel mai important eveniment expoziţional internaţional dedicat industriei agroalimentare, organizat în Germania, la Koln. Potrivit reprezentanţilor producătorului din Alba, există un interes crescut din partea jucătorilor de pe pieţele externe pentru carnea de pui din România.

Oficialii Transavia spun că au găsit o serie de oportunităţi de business în zona produselor de tip ready-meal, categorie pe care compania Transavia intenţionează să o exploateze în următoarea perioadă.

“Suntem printre puţinii producători cu sistem de producţie integrat la nivel regional, incluzând în acest lanţ inclusiv producţia proprie de cereale, iar acest avantaj ne-a creat o serie de oportunităţi în cadrul târgurilor internaţionale de profil şi nu numai. Ne-am propus abordarea în continuare inclusiv a sectorului de retail, iar în acest sens putem opta atât pe brandurile proprii, cât şi pe potenţialul mărcilor private. Am reuşit să ne facem simţită prezenţa deja în Croaţia şi Bulgaria unde întreaga gamă de produse se livrează sub brandul propriu Fragedo, însă targetăm şi alte pieţe cu potenţial. Un procent important din exporturile noastre îl constituie categoria de produse preparate (ready-to-eat) dominate în special de mărci private, Marea Britanie fiind cea mai importantă destinaţie a noastră pe acest segment”, a declarat Ioan Popa, director general Transavia, citat de zf.ro.

În ultimii 4 ani vânzările companiei Transavia au vizat preponderent Uniunea Europeană,  Transavia fiind prezentă pe piaţa internaţională prin exporturile realizate în Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Grecia, Ungaria şi Bulgaria.

Transavia este unul dintre cele mai importante businessuri din industria alimentară, cu afaceri de peste 100 milioane euro anul trecut.

Târgului Anuga s-a desfăşurat în perioada 10-14 octombrie 2015 la Köln, în Germania, cu participarea a peste 7.000 de companii din întreaga lume şi mai mult de 160.000 de vizitatori, potrivit Transavia. Aproape 60 de producători de carne, lactate sau produse de panificaţie din România au mers anul acesta la eveniment.

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax