Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI seara la „Jocuri de putere” pe Realitatea TV: Cine dorește salvarea politică a lui Traian Băsescu

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Miercuri seara de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Exclusiv: Ce ascunde absorbirea UNPR in PMP! Cine a negociat şi cine a beneficiat de sprijin. Cine dorește salvarea politică a lui Traian Băsescu. Ținta PNL care nici măcar nu realizează ca este strâns în „clește” între PSD-ALDE şi acum PMP. Ce urmează? Aflați diseară de la Rareş Bogdan.

Ora 21.30 Cazuri de copii luaţi abuziv de lângă părinţi, în ţările europene. Mărturiile unor români umiliți, discriminați şi abandonați. Români disperați, care nu mai speră, şi copii cărora autoritățile din țările nordice nici măcar nu încearcă să le şteargă lacrimile. Copii cărora li se interzice să vorbească în limba ţării lor.

Ora 22.30: Emisiune de colecţie: Un român care dă ora exactă în critica de artă la nivel mondial: Prietenul lui Salvador Dali şi creatorul Muzeului Dali din Spania, al doilea cel mai vizitat muzeu spaniol dupa Prado. Singurul om care a văzut toate operele lui Brâncuşi. S-a întreținut cu Cioran, Eliade, Ionesco. I-a cunoscut pe Arghezi, Sadoveanu, Vianu şi a fost unul dintre prietenii foarte buni ai lui Andy Warhol. Din Montparnasse-ul parizian şi New York, via Milano si Monaco cel mai „cool” critic de artă român, RADU VARIA, soț al minunatei Mariana Nicolesco este în Bucureștiul copilăriei si tinereții sale şi vine diseară la „Jocuri de Putere!” Nu-l ratați, intervievat de Rareş Bogdan, pe Realitatea TV şi Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax