Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Şureanu Bike Fest 2017. Clasament după a doua ediţie a concursului de ciclism montan din Munţii Şureanu

Publicat

sureanu bike fest 2017 Zeci de iubitori ai sportului montan pe două roţi au participat, în weekend, la Şureanu BikeFest. Concursul s-a defăşurat pe trasee montane, respectiv pe drumuri forestiere, la altitudini între 1.200 şi 1.900 de metri, în Munţii Şureanu. Startul s-a dat din Luncile Prigoanei – Poarta Raiului.

Vremea a ţinut cu competitorii, astfel că a fost soare şi cald, cât pentru o zi la munte. Sâmbătă, participanţii au plecat pe traseele de concurs, în jurul amiezei. Cei mai experimentaţi, seniorii, au concurat la patru categorii: M<35, M>35, F<35 si F>35. Şi juniorii au intrat în concurs, dar cu probe separate, pe trasee marcate în Poarta Raiului.

Organizatorii au făcut public un clasament cu rezultate ale concurenţilor. Câştigătorilor de la categoriile Seniori le-au fost rezervate premii în bani (locul 1 – 300 lei, locul 2 – 200 lei, locul 3 – 100 lei).

clasament sureanu bike fest 2017

Concursul a fost organizat de Asociatia Centrul de Educaţie Ecologică Muhlbach Sebeş, în parteneriat cu unităţi de cazare din Poarta Raiului şi Luncile Prigoanei, Primăria Şugag, Primăria Săsciori, Serviciul Public de Salvamont Alba, Jandarmeria Alba, Direcţia Silvică Alba şi sponsori.

Vezi şi FOTO: Șureanu Mountain Bike, prima ediție. CÂȘTIGĂTORII competiției de ciclism montan de la Poarta Raiului

 

 

 

În actualizare

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax