Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INFOTRAFIC: Aglomerație mare dinspre Cluj – Napoca spre Alba Iulia. Se circulă în coloană între Aiud și Teiuș

Publicat

trafic aglomeratie coloana masini lancram Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a informat că miercuri după amiază, din cauza numărului foarte mare de autoturisme, circulația rutieră pe DN1 Cluj-Napoca – Alba Iulia se desfășoară îngreunat.  De asemenea, polițiștii anunță că între Aiud şi Teiuş se circulă în coloană. În plus, se mai precizează în avertizare, a fost semnalată aglomerație mare atât pe sensul dinspre autostradă (A1 Deva – Sibiu) către municipiul Alba-Iulia, cât și pe sensul opus.

Autoritățile nu au precizat care este motivul pentru care circulația este atât de greoaie dar poate avea legătură cu lucrările la un sens giratoriu de pe autostrada Sebeș – Turda.

IGPR: ”Reamintim că, nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax