Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DJ 107 E, în apropiere de Lopadea Nouă. Un autoturism a intrat în coliziune cu o căruță

Publicat

Două persoane au fost rănite, duminică seara, după ce un autoturism s-a izbit în mers de o căruță. Incidentul rutier a avut loc pe DJ 107 E, între Lopadea Nouă și Ciuguzel.

Din primele date, este vorba despre o tamponare față-spate. Autoturismul nu a respectat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu o căruță care se deplasa în față, pe aceeași bandă de mers. În urma impactului, o persoană, pasageră în mașină şi o minoră, aflată în căruţă au suferit leziuni și au fost transportate la spitalul din Aiud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 18,30, pe  Drumul Judeţean 107 E, km 10+727 metri, în afara localităţii Lopadea Nouă, O.D.I., de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de o căruţă în care se aflau trei persoane din comuna Lopadea Nouă.

În urma accidentului, o minoră de 10 ani, pasageră în căruţă şi O.L.M., de 44 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Acestea au rămas sub supraveghere medicală în spitalul din Aiud.”

Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, „în urma acroşării căruţei, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, rezultând rănirea unei femei care a rămas încarcerată în autoturism. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială complexă de lucru cu apă şi spumă, descarcerare şi prim ajutor medical şi o ambulanţă SMURD. S-au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei şi predarea acesteia la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă în vederea transportării la spital. În urma accidentului a mai rezultat şi rănirea altor două persoane aflate în căruţă: un bărbat de 20 de ani ce prezenta dureri în zona lombară, excoriaţii la cap şi membrele superioare şi o fată de 10 ani cu dureri la membrul inferior drept.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax