Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Agenţiile de turism promovează oferte de vacanţă pentru vara 2011

Publicat

După principiul „iarna, car şi vara, sanie”, agenţiile de turism din Alba Iulia au pregătit deja ofertele de vacanţă pentru vara 2011. Piesele de rezistenţă sunt pachetele turistice în străinătate, în ţări precum Turcia sau Bulgaria. Cele mai solicitate unităţi de cazare de pe coasta Mării Egee oferă reduceri între 10 şi 20 de procente pentru cei care fac rezervări cu plata în primele trei-patru luni ale anului 2011. Tarifele de cazare pentru şapte zile, cu masa inclusă pornesc de la 260 de euro de persoană, la care se adaugă cheltuieli pentru transport şi taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Vecinii de graniţă, bulgarii, au pregătit oferte tentante, iar, dacă mergeţi prin intermediul agenţiilor de turism locale, aveţi şansa de a prinde un pachet cu destinaţia Albena. Ofertele includ pachete pentru transportul cu autocarul, dar şi oferte cu transport individual. Transportul până în Bulgaria poate ajunge la 80 de euro de persoană. Tarifele de cazare pentru şapte zile sunt cuprinse între 250 şi 400 de euro, masa fiind inclusă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax