Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Albaiulianul Ionuţ Ionescu dansează pentru visul său şi pentru a ajuta 45 de copii instituţionalizaţi

Publicat

Tânărul Ionuţ Ionescu trăieşte în centrul rezidenţial pentru copii “Steaua Sperantei” din Alba Iulia, încă de mic copil. A locuit până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră, împreună cu părinţii şi cei 5 fraţi.

Provenind dintr-o familie săracă, cu multe guri de hrănit, tatăl lui Ionuţ le-a spus fiilor mari să plece de acasă, deoarece nu mai poate să-i întreţină. Ionuţ avea doar 8 ani când a ajuns pe străzi, de atunci nu mai ştie nimic despre părinţii săi.

Un medic cu suflet mare l-a văzut zgribulit pe o bancă într-un parc din oraş, i s-a făcut milă de el şi l-a dus la cabinetul medical, unde a văzut că avea picioarele rănite din cauza frigului pe care l-a îndurat pe străzi.

După întâlnirea cu acest om, viaţa lui Ionuţ s-a schimbat. A ajuns în Centrul de plasament “Steaua Speranţei” din Alba Iulia, unde a crescut, a învăţat carte, a avut o masă caldă şi un pat unde să doarmă. Ionuţ nu s-a simţit singur, dansul a fost mereu viaţa lui.

A făcut cursuri de dans de performanţă, însă visul de a-şi continua activitatea s-a frânt. Partenera sa de dans a suferit un accident la picioare şi a fost nevoită să renunţe la activitatea fizică. La fel şi Ionuţ, deoarece cursurile şi alte cheltuieli pentru dans au fost finanţate de către părinţii partenerei sale înainte de accident.

Tânărul albaiulian cu rădăcini moldoveneşti nu s-a descurajat şi a hotărât să-şi ducă visul mai departe, aşa cum se pricepe el cel mai bine. S-a înscris la concursul „Dansez pentru tine”, difuzat la postul de televiziune PRO TV în fiecare vineri seara şi a fost acceptat în ediţia din această toamnă a emisiunii.

Catrinel Sandu dansează cu el şi este trup şi suflet alături de Ionuţ.

Perechea, plină de emoţie, a deschis prima ediţie a concursului cu un dans vechi. Cornel Patrichi si Emilia Popescu (juriul) le-au dat cele mai mari note (9) şi a primit încurajări din partea tuturor.

Vineri seara, Ionuţ le-a spus moderatorilor emisiunii “Dansez pentru tine” ce îşi doreşte: “Prin voi vreau să mă ajut să pot să fac dans. Nu dansez numai pentru visul meu, ci şi pentru 45 de copii de la centrul de plasament la care am crescut”.

Vezi pe https://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/catrinel-sandu/video/16116 cum a dansat perechea Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu.

Îl puteţi ajuta pe Ionuţ pe parcursul ediţiei din acest sezon, prin vot telefonic, numărul va fi afişat în cadrul emisiunilor în direct „Dansez pentru tine”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Euu

    vineri, 07.12.2012 at 21:02

    trist …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax