Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE: Compania israeliană de dezvoltare imobiliară, AFI Europe, în vizită la Alba Iulia, la invitaţia PP-DD

Publicat

Reprezentanții companiei israeliene de dezvoltare imobiliară în România, AFI Europe au vizitat Alba Iulia, miercuri, la inițiativa președintelui PP-DD Alba, Cornel Comșa. La întâlnire au participat David Hay – director general (CEO) pe România și Lituania – și Tal Roma – director de investiții (Business Development Manager), alături de reprezentanții PP-DD, Dorin Șerdean, candidat la Primăria Alba Iulia și Ion Marincaș, candidat la președinția Consiliului Județean Alba.

În ultimii cinci ani, grupul israelian de dezvoltatori imobiliari a investit 523 milioane de euro în România și are proiecte finalizate sau în desfășurare în București, Ploiești și Arad. În Ploiești, AFI Europe a început construcția unui mall, este proprietarul mall-ului AFI Palace Cotroceni din București și al AFI Palace din Arad.

Pentru Alba Iulia, aceștia și-au arătat disponibilitatea de a fi parte a proiectului „Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020”: „Dezvoltarea orașului nu este legată doar de anul 2020, ci aceasta ar trebui să înceapă în momentul în care s-a luat hotărârea de a candida pentru Capitală Culturală Europeană. Această nominalizare este punctul în care toate agențiile vor pune Alba Iulia pe harta Europei. Odată ce orașul este pus în valoare, alte companii mari vor veni să investească aici, fără a mai fi chemate”, a spus Tal Roma, directorul de investiții AFI Europe.

Dorin Șerdean a vorbit despre realizarea unei conurbații, numite Apulum, care să se întindă din Teiuș până în Sebeș.

Aceasta este prima dintre cele trei companii invitate de Cornel Comșa în Alba Iulia. În curând este aşteptată firma italiană „A2a”, de reciclare a deșeurilor și de transformare a lor în energie electrică, prin ardere, pe sistemul „green energy”. În eventualitatea în care se va semna un contract cu această firmă, pentru oraș se va înregistra un câștig material consistent întrucât se va elimina taxa pentru gunoi.

O altă firmă ar fi Shanghai Construction Group (SGC), care ar putea să facă din Alba Iulia o zonă metropolitană. „Cartea de vizită” a firmei se prezintă sub sloganul „We built Shanghai” („Noi am construit Shanghai-ul”).

N.R. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri Locale” aparţine exclusiv candidaţilor, susţinătorilor ori partidelor politice.

[nggallery id=274]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax