Connect with us
Publicitate

SPORT

Alexandru Pelici revine pe ”Cetate” ca adversar al Unirii

Publicat

Alexandru Pelici este actualul antrenor al echipei „Voința” Sibiu, grupare cu care Unirea Alba Iulia se va întâlni sâmbătă.  Tehnicianul sibienilor a evoluat ca jucător pentru echipa din Cetatea Marii Uniri, pentru ca apoi să fie secundul lui Aurel Șunda.  După plecarea lui Șunda, Alexandru Pelici a fost numit antrenor principal, iar cu el la timonă, Unirea a încheiat sezonul competițional 2003-2004 pe locul 6, în Divizia A.  Chiar dacă va veni sâmbătă ca adversar al „alb-negrilor”, Alexandru Pelici a rămas cu siguranță în sufletul suporterilor.

Domnule Pelici, ați fost la Unirea foarte mult timp, cum a fost acea perioadă din viața dumneavoastră?

„Au fost momente mai mult decât frumoase, care vor rămâne mereu în sufletul meu și în inima mea. Am petrecut acolo foarte multe momente frumoase. Am ocupat locul 6 în Divizia A, ceea ce înseamna foarte mult pentru mine.”
La Alba Iulia ati ocupat toate posturile: jucător, antrenor secund şi antrenor principal.

„Intr-adevăr, mai întâi am venit la Alba ca jucător, apoi am fost antrenor secund, apoi principal, iarăși secund și, în cele din urmă, principal din nou. Am ocupat la Unirea toate funcțiile posibile, m-am descurcat la toate.”

Cum catalogați întâlnirea de sâmbătă?

„Din punct de vedere personal, e o întâlnire specială, am amintiri frumoase legate de Alba Iulia, aici am început antrenoratul, este firesc să simt ceva mai special.  Dar venim la Alba să scoatem maxim din ceea ce putem scoate.”

Cine credeți că este principalul pericol din garnitura Unirii?

„Cred că tot nucleul de jucători veniți din prima divizie sunt valoroși – Dâlbea, Stanciu, Selagea sunt jucători buni.”

Cum vi se pare Alba la ora actuală?

„Alba e o echipă bună, chiar dacă startul de sezon nu e așa cum l-au planificat cei de la Unirea. Eu sper să nu-și revină tocmai cu noi.”

Ce informații dețineți despre Unirea Alba Iulia?

„Sincer să fiu, știu multe despre Unirea, dar nu le pot spune, știu că Negură e indisponibil, că Stanciu e obosit și multe altele pe care nu le pot spune.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax