Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiecte ONG finanţate de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret

tineri

Publicat

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret finanţează şi anul acesta iniţiativele tinerilor şi alocă o sumă de 22.000 de lei pentru proiectele realizate de aceştia. Programul este destinat organizaţiilor non-guvernamemtale de tineret, care sunt invitate să participe la concursul de proiecte, iar, la finalul evaluării, vor putea beneficia de sprijin financiar pentru acţiunile pe care doresc să le întreprindă.

Perioada de depunere a proiectelor, pentru prima etapă a concursului este 11-15 aprilie, iar, pentru cea de a doua etapă, 21 aprilie-5 mai. Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) Alba sprijină înfiinţarea de structuri pentru tineret, acţiunile de voluntariat şi dezvoltarea de parteneriate între aceste structuri şi administraţia publică centrală şi locală.

Etapa de evaluare a proiectelor de tineret va avea loc între 18 şi 20 aprilie, iar etapa de evaluare a eligibilităţii ONG-urilor se desfăşoară în intervalul 6-10 mai. Programul derulat prin DJST Alba doreşte să stimuleze activitatea economică a tinerilor şi implicarea acestora în domeniul economico-social.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax