Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bal Veneţian la TNL Alba Iulia. Banii obţinuţi în cadrul licitaţiei vor fi folosiţi în scop caritabil

Publicat

Vila „Elisabeta” din Alba Iulia a fost gazda unui Bal Veneţian organizat de Partidul Naţional Liberal Alba, miercuri seară. Ramura tânără a partidului a demonstrat încă o dată că ştie să se distreze, iar de la evenimentul aflat în acest an la cea de a treia ediţie nu au lipsit măştile, costumele, talentele locale, dar şi licitaţiile în scopuri caritabile. În doar câteva ore, tinerii susțin că au reuşit să strângă 3.650 de lei.

La Balul Veneţian au participat peste 150 de membri ai TNL Alba Iulia, dar şi prieteni ai acestora şi susţinători ai doctrinei liberale. Deşi petrecerea a purtat exclusiv semnătura tinerilor, balul s-a bucurat şi de prezenţa seniorilor partidului, Teodor Atanasiu, Simone Albani, Florin Roman şi Gabriel Pleşa. În urma tombolei şi a licitaţiei de obiecte, TNL a strâns nu mai puţin de 3.650 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru acţiuni caritabile în sprijinul persoanelor nevoiaşe din Alba.

Evenimentul a fost pigmentat cu parade de modă, concerte de colinde, dar şi cu interpretările deosebite ale soliştilor locali, Alin Ignat şi Antinia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax