Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bloc ANL pentru tineri, inaugurat la Aiud

Publicat

Administraţia locală din Aiud a inaugurat, joi, primul bloc de locuinţe pentru tineri, construit prin programul ANL. Cei 16 chiriaşi au primit cheile apartamentelor din partea primarului Mihai Horaţiu Josan, în urma ceremoniei de sfinţire a blocului.

„S-a încheiat un proiect în care autorităţile locale au investit ani de muncă, eforturi, dar şi sume de la bugetul local. Valoarea totală a investiţiei este de 2.114.666,45 lei, la care se adaugă contribuţia Municipiului Aiud, în valoare de 104.931,41 lei, sumă aferentă cheltuielilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor exterioare clădirii, precum şi de proiectare, avizare şi execuţie a lucrărilor de racordare la energia electrică, gaz, apă şi canal”, a explicat primarul Mihai Horațiu Josan.
Blocul inaugurat joi este constituit din subsol, 2 etaje şi mansardă şi are 16 apartamente (8 cu o cameră în suprafaţă de aproximativ 40 mp fiecare, 5 cu două camere, în suprafaţă de peste 60 mp şi 3 cu trei camere, în suprafaţă de circa 80 mp). Preţul chiriei lunare este de aproximativ 67 lei pentru apartamentele cu o cameră, de circa 96 lei pentru cele cu două camere, iar, pentru cele cu trei camere, chiria lunară este de aproximativ 140 lei.

Evenimentul a început la ora 11.00, în Sala Ion I. C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax