Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Casa de Pensii va lua în administrare spații de la etajul II al Policlinicii de pe strada Mușețelului, pentru cabinete medicale proprii

Publicat

Casa Județeană de Pensii Alba va lua în administrare patru încăperi cu utilitățile aferente, de la etajul II al Policlinicii de pe strada Mușețelului. Acesta este obiectul unui proiect de hotărâre supus voturilor consilierilor judeţeni în ședința ordinară de miercuri, 27 martie. Spațiile își vor păstra destinația de cabinete medicale.

Un spațiu în suprafață de 76,24 mp, situate la etajul doi al policlinicii, va fi dat în folosința Casei Județene de Pensii, pentru o perioadă de 5 ani, cu posibilitate de prelungire. Spațiile vor fi folosite pentru funcționarea unor cabinete medicale și a unei arhive, pentru Comisia Județeană de Expertiză a Capacității de Muncă din cadrul Casei Județene de Pensii Alba.

Casa Județeană de Pensii a mai primit în folosință un spațiu de 40 mp, situat la parterul fostei Policlinici, pentru o perioadă de 5 ani, în anul 2007, pentru care a solicitat prelungire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian.

    marți, 26.03.2013 at 09:59

    Dle. director a casei jud. de pensii alba , va rugam sa luati masuri ptr. imbunatatirea activitatii din interiorul casei , deoarece am avut ocazia sa stau intr-una din zilele astea la rind (coada) de vre-o doua (2) ore la ghiseul nr. 8 , ocazie cu care am reusit in aceste doua ore de stat la rind sa vad cum „muncesc” angajatii casei si ce indeletniciri au …
    Pot spune ca , la ghiseul la care eu asteptam era un singur lucrator , care intradevar deservea publicul , iar celelalte „domnite” ascuteau pixurile si se plimbau inutil de la una la alta fara a se vedea ca lucreaza/opereaza documente laghiseele lor. Va propun , ca una dintre plimbaretele intre ghisee sa deschida un nou ghiseu si sa deserveasca publicul care vine din tot judetul de la distante mari uneori , asta inmseamna folosirea integral si eficient a celor opt ore de munca si nu plimbari.
    Chiar dau un exemplu , ptr. ca am observat , dna. de la bilete cit am stat la rind numai s-a plimbat de la unul la altul si se pare ca nu are de lucru suficient la ghiseul ei , ceea ce ar putea ajuta la ghiseul nr. 8 .
    Poate citeste cineva din presa locala , si nu ar strica si un articol publicat in presa , cum se folosesc cele 8 ore alocate muncii de un bugetar .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax