Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum a fost lăsat un bărbat de 85 de ani din Zlatna fără nici un ban în casă. O femeie din Alba Iulia, suspectul principal

Publicat

Cum a fost lăsat un bărbat de 85 de ani din Zlatna fără nici un ban în casă. Un bătrân din Zlatna a fost victima unui furt petrecut în data de 19 aprilie. Din câte se pare o femeie din Alba Iulia este principalul suspect al poliției în acest caz. 

După primele investigații, reprezentații IPJ Alba au comunicat cazul în buletinul de presă din data de 12 iunie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iunie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Zlatna au identificat o femeie de 33 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 19 aprilie 2024.

Cum a acționat femeiea

Se pare că, în seara zilei de 18 aprilie 2024, în timp ce se afla în vizită la un bărbat de 85 de ani, din Zlatna, femeia ar fi profitat de neatenția acestuia și i-ar fi sustras suma de 2.650 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Față de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, au transmis oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax