Connect with us
Publicitate

SPORT

Camara a sosit în România. Fundașul va semna pe doi ani cu Unirea

Publicat

Fundașul francez Yamoudou Camara (foto), în vârstă de 24 de ani a sosit joi, în jurul orei 13.00, la Cluj, de unde a fost preluat de preşedintele executiv al Unirii, Ioan Didă şi s-a îndreptat spre Alba Iulia. Prin transferul lui Camara, Unirea Alba Iulia își rezolvă problemele din defensivă.

Camara era aşteptat să sosească încă de miercuri la Alba Iulia, însă  jucătorul de culoare a pierdut avionul spre România, cu toate că acesta avea bilete cumpărate. Motivul pentru care apărătorul a pierdut avionul este acela că transportul feroviar a înregistrat unele întârzieri și fotbalistul nu a putut ajunge în timp util la Londra. ”Camara va veni mâine (n.r. – joi), a pierdut din păcate avionul și va sosi joi, la ora 13.00, la Cluj”, a declarat, miercuri, Ioan Didă, președintele executiv al Unirii Alba Iulia.

Yamoudou Camara a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „alb-negrilor” în sezonul trecut, acesta impresionând prin jocul aerian ireproșabil, dar și prin dăruirea arătată pe teren. Cel mai probabil francezul va face cuplu în defensiva Unirii cu Constantin Bumbac, iar, odată cu revenirea completă a lui Bucurică, uniriștii ar putea avea una din cele mai bune defensive din Liga a II-a.

Francezul este aşteptat la Alba Iulia în jurul orei 15.30, unde va semna contractul cu Unirea Alba Iulia. Nu este exclus ca fundașul să fie folosit în jocul de sâmbătă, deoarece Potopea este ușor accidentat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax