Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zilele Tineretului la Cugir. Publicul a fost încântat cu demonstraţie de arte marţiale şi concert Nicu Alifantis

Publicat

Marţi seara, iubitorii muzicii folk din Cugir au avut ocazia să asculte, în cadrul Festivalului „Zilele Tineretului”, un concert special cu Nicu Alifantis. Prima zi a festivalului a cuprins şi alte evenimente sportive şi recitaluri ale unor artişti din alte judeţe.

Locuitorii din Cugir şi invitaţii au urmărit, în deschiderea „Zilelor Tineretului”, o demonstraţie de arte marţiale, în piaţeta Casei de Cultură, susţinută de 26 de sportivi de la clubul de karate taekwondo din cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir.

Seara, de la ora 18.00, a urmat concertul susţinut de trupa locală „Aprentis”, din cadrul Colegiului Naţional „David Prodan”. Evenimentul a continuat cu recitaluri ale interpreţilor Florin Tomici (din Cluj.Napoca), Raluca Cismaru (Sibiu), Dinu Olăraşu (Bârlad) şi Marius Baţu (Poesis), care au încălzit atmosfera, în avanpremiera concertului special Nicu Alifantis.

Acesta a început de la ora 21.00, când binecunoscutul solist a urcat pe scena festivalului şi a încântat publicul cu melodii îndrăgite. La finalul concertului, Nicu Alifantis a spus că atmosfera întâlnită la Cugir a fost ” mişto” şi că va reveni cu cea mai mare plăcere, ori de câte ori va fi invitat.

Seara s-a încheiat cu o discotecă în aer liber, pregătită de organizatori.

În a doua zi a festivalului, 2 mai, vor urca pe scenă trupele locale Millenium C şi Trupa MoonDance, iar seara se va încheia în acordurile muzicii rock marca „Viţa de Vie”.

Sorin GIURCA


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax