|

GALERIE FOTO: „Parfum de Primăvară”, la balul Organizaţiei de Femei a PDL Alba

Balul „Parfum de Primăvară”, un eveniment ce poartă semnătura Organizaţiei de Femei a PDL Alba, a ajuns, duminică, la cea de a IV-a ediţie. Întâlnirea dintre doamnele democrat-liberale, membrii administraţiei locale şi oameni de faceri din judeţ s-a desfăşurat sub forma unui gale ce avut ca scop recunoaşterea meritelor unor persoane din Alba Iulia, care au avut o ascensiune profesională demnă de remarcat, anul trecut.

Astfel, organizatorii au oferit trofee şi diplome pentru 13 invitaţi, în semn de apreciere a activităţii profesionale întreprinse în diferite domenii. În cadrul evenimentului, a fost organizată o tombolă, cu mai multe premii oferite de sponsori. Potrivit organizatorilor, banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a ajuta cazurile sociale. Trofeele au fost înmânate de către primarul Mircea Hava, prefectul Ştefan Bardan şi preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, iar premianţii au fost: Mioara Cerbu, Mihaela Lunca, Lidia Muntean (educaţie), Anca Romcea, Rodica Cormoş, Gianina Andonie ( sănătate), Mariana Harga( mediu de afaceri), Ileana Dârja şi Crina Hierea (patrimoniu cultural şi artistic), Laura Pleşa (domeniu social). La categoria „tinere talente”, au fost nominalizate cântăreaţa de folk Iulia Todică, interpreta de folclor Ina Todoran şi interpreta de muzică uşoară Antinia Simion.

Atmosfera evenimentului a fost asigurată de ansamblul folcloric „Brădişor”, al Colegiului Liceal Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, interpretul autohton Gino, duetul format din Leontina Fărcaş şi eleva sa, Ina Todoran, dar şi de Antinia Simion, eleva de doar 13 ani, care a uimit auditoriul cu piese din repertoriul internaţional.

Nici doamnele din sală nu au fost uitate în această seară. Cu ocazia sărbătorii de 8 Martie, primarul Mircea Hava şi viceprimarul Paul Voicu s-au transformat, pentru câteva minute, în florari şi au împărţit reprezentantelor sexului frumos, mici atenţii.

[nggallery id=47]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=17412avatar Publicat de pe 7 martie 2011 şi actualizat pe 7 martie 2011.
Publicat în ACTUALITATE, GALERIE FOTO - VIDEO, MONDEN, Paparazzi, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “GALERIE FOTO: „Parfum de Primăvară”, la balul Organizaţiei de Femei a PDL Alba”

  1. PREFECTUL NU TREBUIA SA FIE APARTINIC, CEL PUTIN APARENT !?

  2. să vă fie ruşine ! aţi adus ţara la sapă de lemn,mai rău decît pe vremea lui pingelică ! O să aveţi soarta PNŢ-ului ! !

    RUŞINE !

  3. D-LE ADMINISTRATOR ! O SĂ URMĂRESC SĂ VĂD CÎT SUNTEŢI DE „”INDEPENDENŢI””

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI