Connect with us
Publicitate

SPORT

Iulian Nichimiș crede în salvarea Unirii de la retrogradare

Publicat

Fostul fotbalist din ”generația de aur” a Unirii Alba Iulia, Iulian Nichimiș consideră că echipa pregătită de Gabriel Rotaru are șanse reale de a evita retrogradarea, mai ales că echipa albaiuliană va avea două jocuri pe propriul teren.

”Eu zic că Unirea are șanse  să evite retrogradarea, dacă ne câștigăm jocurile de acasă sau măcar patru puncte din astea două jocuri, se poate scăpa de la retrogradare. Deva ar mai avea doar un joc, după cel cu Oradea, eu zic că Unirea are toate șansele să scape de retrogradare”, a spus Nichimiș.

Atașat emoţional de echipa locală și de „sportul rege”,  Nichimiș consideră că nivelul fotbalului ar putea crește doar investind în infrastructură. ”Părerea mea este că nivelul este destul de scăzut. Probabil, aria de selecție redusă ar putea fi o explicație. Ar trebui investit mai mult în juniori, deoarece ei sunt viitorul”, a încheiat Iulian Nichimiș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax