Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pasajul din Partoş se va închide. Circulaţia va fi deviată spre centura ocolitoare a oraşului

Publicat

Lucrările de reabilitare a pasajului de la Partoş continuă în această perioadă, iar, cel mai probabil, în săptămânile următoare, circulaţia pe acel tronson de drum va fi închisă. Potrivit administraţiei locale, reparaţiile se desfăşoară în etape, iar, după demontarea propriu-zisă a grinzilor şi închiderea traficului, circulaţia autovehiculelor se va realiza în jurul pasajului şi nu vor exista devieri pe rute ocolitoare.

Discuţiile în jurul reparaţiilor capitale care au demarat la pasajul peste calea ferată din Partoş au scos la iveală mai multe variante referitoare la modul în care se va realiza deplasarea autovehiculelor în acea zonă. Dacă, iniţial, edilii locali au propus lărgirea unei porţiuni de drum pe direcţia Sebeş – Centura ocolitoare a municipiului, aceştia au găsit totuşi o soluţie mai puţin costisitoare: maşinile vor fi direcţionate în jurul pasajului. Reprezentantul Departamentului Investiţii din cadrul Primăriei Alba Iulia, Claudia Conţa ne-a explicat că sistarea circulaţiei va fi anunţată înainte cu câteva zile, pentru a se evita eventuale blocaje în trafic şi nemulţumiri ale conducătorilor auto.

Pentru a asigura intervenţia rapidă în cazul unor evenimente rutiere după începerea lucrărilor, ISU Alba a anunţat amenajarea în municipiul Sebeş a unui Punct de lucru al Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Bălaş, punctul de lucru este dotat cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, iar una dintre acestea va avea un modul pentru intervenţii la descarcerare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax