Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 95% din numărul copiilor estimat pentru clasa pregătitoare și clasa I s-au înscris în prima etapă. Lista finală va fi afișată în 29 aprilie

Publicat

Prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2013-2014 s-a încheiat luni, 22 aprilie. În această etapă, au fost înregistrate 2.683 de cereri de înscriere, din care toate au fost validate. Pentru clasa I, au fost înmatriculaţi 223 de copii. În procente, cererile reprezintă 95,1% din numărul total de copii estimat, respectiv 3.054.

Afişarea listei copiilor înscrişi în prima etapă se va face în data de 29 aprilie, la sediul fiecărei unităţi de învăţământ și pe site-urile şcolilor.

Cea de-a doua etapă de înscriere se desfăşoară în perioada 7-24 mai şi este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă. Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

Potrivit inspectorului școlar general adjunct, Rodica Groza, școlile din Alba au suficiente locuri pentru toți copiii. „În cazul în care se vor înregistra mai multe cereri față de numărul estimat de copii, se vor suplimenta locurile, astfel încât să nu rămână niciun copil neînscris la școală”, a explicat Rodica Groza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax