Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ora Pământului, sărbătorită și la Alba Iulia. Lansare de lampioane în Parcul Unirii

Publicat

În fiecare an, în primăvară, în pragul reînvierii naturii, întreaga planetă ia parte la „strigătul vieții împotriva pericolelor generate de încălzirea globală”. Astfel, oameni, organizaţii, companii şi instituţii din toate orasele țării marchează Ora Pământului, un eveniment care prin gestul simplu de stingere a luminilor trage un important semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltării iresponsabile.

Un grup de albaiulieni au marcat sărbătoarea printr-un eveniment în care au lansat 100 de lampioane, din Parcul Unirii, sâmbătă seara (vezi foto). Este vorba despre o iniţiativă a prim-vicepreşedintelui OTPDL, Bogdan Păunescu, cu participarea tinerilor democrat-liberali.

În toată lumea, Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de către instituții și unități economice.

Foto: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax