|

„Săptămâna Tinerilor Antreprenori”, prezentată oficial într-o conferinţă la Consiliul Judeţean Alba

„Săptămâna Tinerilor Antreprenori”, eveniment ce face parte din proiectul „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin intreprinderi sociale”, a fost prezentată vineri într-o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean Alba, de către managerul proiectului, Magdalena Bene, împreună cu partenerii în proiect. Este vorba despre un eveniment desfăşurat pe parcursul săptămânii viitoare (14-18 mai), în cele 5 centre comunitare resursă din judeţul Alba, în care tineri antreprenori din zonă pot să prezinte idei de afaceri folositoare comunităţii, dintre care câteva vor fi selectate pentru implementare.

Proiectul „Săptămâna Tinerilor Antreprenori” debutează luni, 14 mai, la Centrul Comunitar Resursă din Cugir, unde, între orele 13.00-16.00, reprezentanţii proiectului „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin intreprinderi sociale”, alături de partenerii lor, reprezentanţii CFCECAS, Structural Consulting Group, Consiliul Judeţean Alba, Die Querdenker (Austria), Fundaţia Civitas, vor fi prezenţi pentru primirea proiectelor de afaceri ale tinerilor antreprenori.

Programul „Săptămânii Tinerilor Antreprenori” cuprinde toate cele 5 centre comunitare resursă  din judeţul Alba şi se va desfăşura între orele 13.00-16.00 în felul următor: luni – CCR Cugir; marţi – CCR Aiud; miercuri – CCR Blaj; joi – CCR Zlatna; vineri – CCR Abrud.

Reprezentantul Die Querdenker (Austria), Vasile Gafin, a explicat în ce constă exact proiectul „Săptămânii Tinerilor Antreprenori”: „Este un proiect deschis, open-doors, în care sunt invitaţi să participe cu idei de afaceri tineri antreprenori din cele 5 microregiuni ale judeţului. Ne propunem să aducem la implementare cât mai multe dintre proiectele depuse, în funcţie de cât de folositoare sunt pentru comunitate. Până acum s-au anunţat câţiva tineri, cu idei de afaceri din domeniul prelucrării lemnului, amenajare de spaţii verzi, proiecte IT. Pentru fiecare dintre proiectele selectate pentru implementare, se va aloca un buget de câteva mii de lei, suficient pentru demararea proiectelor, urmând să mai căutăm surse de finanţare”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, şi-a exprimat aprecierea pentru felul în care se desfăşoară lucrurile la momentul proiectului, trecut deja de a doua jumătate a perioadei de desfăşurare: „Tema de săptămâna viitoare este una importantă şi mi-aş dori ca rezultatele să fie unele concrete, iar la sfârşit să avem mulţumirea că ceea ce ne-am propus prin proiect a fost atins. Sunt convins că activitatea Dvs. va fi una de succes şi va doresc spor la treabă. Sper ca săptămâna viitoare, la întâlnirile pe care le aveţi, să descoperiţi tineri care au idei interesante şi aplicabile şi care să poată să fie sprijinite şi să aducă rezultate frumoase”.

Citiţi mai multe despre „Săptămâna Tinerilor Antreprenori”, proiectul „Incluziune Socială şi pe Piaţa Muncii prin Intreprinderi Sociale” şi activităţile acestuia, în secţiunea Economie Socială a ziarului Alba24.ro.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=90839avatar Publicat de pe 11 mai 2012 şi actualizat pe 11 mai 2012.
Publicat în ACTUALITATE, Economie Socială.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • dddd: Ma uitam acum intr-un calendar si stupoare: pe data de 25 februarie si crestinii greco -catolici il sarbatoresc...
  • violeta matei: am platit taxa in anul 2010,nu o mai pot recupera?
  • Mdda: Saracii pelerini, nu au avut bani de hotel. Si pentru copiii orfani si care nu au ce manca de ce nu au ridicat...
  • ab2000: Va plangeti toata ziua ca e parcare cu plata, dar cand mergeti in alte orase (Cluj, Sibiu, etc) platiti...
  • Ionel: Deci producatorii de placi de baza nu au decat sa faca un update in managemetul I/O prin care stingerea si...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI