Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Efective de poliţişti vor dirija permanent circulaţia pe durata lucrărilor la pasajul din Partoş

Publicat

Traficul infernal de pe DN1, mai precis pe tronsonul de drum cuprins între Alba Iulia şi Sebeş, cauzat de închiderea pasajului de cale ferată din Partoş nu pare a avea o soluţie imediată, nici în ochii oamenilor legii. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba recunosc faptul că deplasarea în zonă, pe perioada desfăşurării lucrărilor, va fi afectată, dar consideră că aceste reparaţii erau de strictă necesitate.

În scopul fluidizării traficului, echipaje de poliţişti se vor afla în permanenţă pe tronsoanele cele mai circulate, pentru a dirija autovehiculele înspre rutele ocolitoare. Potrivit poliţiştilor, în majoritatea intersecţiilor din Alba Iulia au fost amplasate indicatoare rutiere provizorii, de culoare galbenă, pe care sunt inscripţionate direcţiile de urmat înspre şoseaua de centură şi localităţile limitrofe.

În continuare, o mare problemă pentru şoferi o reprezintă străzile în lucru din municipiul Alba Iulia, care îngreunează accesul către şoseaua de centură. Înştiinţaţi în legătură cu acest aspect, poliţiştii nu pot decât să promită că vor remedia şi această situaţie. În opinia lor, toate aceste lucrări aflate în desfăşurare atât în Alba Iulia, cât şi la pasarela din Sebeş erau de strictă necesitate, astfel că oamenii legii apelează la înţelegerea cetăţenilor.

Până în 15 ianuarie, data stabilită pentru terminarea lucrărilor la pasajul din Partoş, şoferii care tranzitează Alba Iulia sunt sfătuiţi să îşi programeze cu atenţie deplasările, deoarece riscă să piardă ore bune în trafic şi să aleagă rutele care ocolesc complet intrarea în Alba Iulia şi Sebeş, respectiv DJ 107 Alba Iulia – Teleac – Hăpria – Berghin şi în continuare DJ 106 Berghin – Vingard – Cunţa, cu ieşire pe DN7, înspre
Sibiu.

Potrivit lui Vasile Marja, inginerul de la firma SC Ceconi, cel care se ocupă de lucrările de la pasajul din Sebeş, termenul de finalizare a investiţiei este stabilit la mijlocul lunii septembrie. După recepţionarea lucrării, în zona respectivă, traficul va fi reluat pe ambele sensuri aşa că traficul se va fluidiza substanţial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax