Connect with us
Publicitate

SPORT

Ultimul test din 2010 pentru CS Universitatea Alba Iulia

Publicat

Baschetbalistele de la CS Universitatea LPS Alba Iulia susțin, sâmbătă, ultimul joc din acest an. Este vorba de partida cu CSM Oradea, meci ce are loc în deplasare. Antrenorul albaiuliencelor consideră partida ca fiind una importantă, dar nu capitală. ”Ne așteaptă un meci greu și trebuie să arătăm adevărata valoare, să vedem ce putem face și ce nu putem. Nu este o partidă capitală pentru sportive, dar ar fi frumos să încheiem anul cu o victorie”, a declarat antrenorul principal al CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Albaiuliencele au pierdut în ultima etapă din campionat, iar acest lucru nu a fost benefic atmosferei din vestiar, surse apropiate clubului albaiulian susținând că de la echipa de baschet urmează să plece o serie de jucătoare.

Partida dintre CS Universitatea LPS Alba Iulia şi CSM Oradea începe de la ora 12.00, în Sala Sporturilor din Oradea. Cu cinci înfrângeri consecutive, echipa pregătită de George Lăncrănjan ocupă locul cinci și a acumulat 13 puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mefisto

    sâmbătă, 18.12.2010 at 09:37

    Vai de capul nostru!!!! Am ajuns „sa ne aratam valoarea” cu Oradea !!! Unde esti tu Nicusor?….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax